Avalon

Det mystiska Avalon är enligt legenden en ö vid tiden för kung Arthur och Merlin. Det sägs att Avalon fortfarande är närvarande, men i den femte dimensionen. Genom åren har det varit en dimensionsport mellan högre världar och vår jord. Den höga energin hos Avalon flyter i denna tid för att öka energin igen genom denna grind och förbinder oss med den gamla kunskapen och de heliga krafterna.Vid Avalon valdes prästinna med djup mystisk kunskap och extraordinära talanger som gynnade hela mänskligheten. Ofta kombinerade de sina krafter med Druids krafter - genom denna balans mellan kvinnlig och manlig energi kunde otroliga energier flyttas.

Dimensionport, Avalon rökelse

Den förbinder oss  via Avalon med nya kosmiska energier som nu måste förankras på jorden för oss och för Moder Jord. Innehåll: Mastix, Dammar, Frankinsence, Kungsljus, Lotusblomma bl.a. Burken innehåller 50 ml.

Produkt-ID: 1654
Dimensionport, Avalon rökelse

Den stora Gudinnan, Avalon rökelse

Hon väcker översteprästinnan i oss. En intuitiv ljus visionär syn associerad med ett vidöppet hjärta där vi får meddelanden från högre dimensioner. Innehåll Olibanum, Dammar, Styrax, Angelikarot bl.a. Burken innehåller 50 ml

Produkt-ID: 1655
Den stora Gudinnan, Avalon rökelse

Druiden, Avalon rökelse

Han skapar en förbindelse till en annan värld av älvor, feer och träddevor. Han bemyndigar oss att styra och sända ut sammanlänkade energier och starka viljestrålar. Innehåll: Tallharts, Mistel, Kungsljus, Jordrök bl.a. Burken innehåller 50 ml.

Produkt-ID: 1656
Druiden, Avalon rökelse

Heliga Gralen, Avalon rökelse

Den leder oss till vår egen beslutsamhet. Alla mönster faller av och vi tittar in i vår egen inre värld. Där finns kraften, självbestämmandet och friheten så att vi kommer att ledas igen. Innehåll: Myrra, Olibanum, Alant, Citronmeliss, Tonka bl.a. Burken innehåller 50 ml.

Produkt-ID: 1657
Heliga Gralen, Avalon rökelse

Drakskyddskraft, Avalon rökelse

 Drakar är väktarna av trösklar till högre dimensioner.. Denna energi är en kraftfull skyddssköld som håller manipulationer  och influenser från oss. Innehåll: Matrix, Bärnsten, Loban, Drakblod, Rödpeppar bl.a.Burken innehåller 50 ml.

Produkt-ID: 1658
Drakskyddskraft, Avalon rökelse