Holy Smokes Green Line

Kollektion med Green Line

Denna rökelse är tillverkad av de finaste rena eteriska oljor, örter, pulver och hartser och är 100% helt naturlig. Alla beståndsdelar är ömt knådade till en pasta som sedan formas. Green Line är en ny serie utan bambupinne. Doften är ny, omisskännlig och unik. Låt dig förtrollas av en syntes av underbara dofter. De tar dig till en värld av Orienten - en värld där vila, komfort och fritid forfarande är viktigt. En keramisk hållare medföljer och varje paket innehåller 10 g rökelse.

Produkt-ID: 1780
Kollektion med Green Line

Champa blommor, Green Line

En fantastisk doft av blommor - uppfriskande och delikat som en promenad på våren.En keramisk hållare medföljer och  paketet  innehåller 10 g rökelse.

Produkt-ID: 1781
Champa blommor, Green Line

Ylang Ylang, Green Line

En söt, lockande doft som stimulerar våra sinnen och öppnar våra hjärtan.En keramisk hållare medföljer och  paketet  innehåller 10 g rökelse.

Produkt-ID: 1782
Ylang Ylang, Green Line

Kanel (Zimt), Green Line

En varm och exotisk doft av kanel - inspirerande och vitaliserande.En keramisk hållare medföljer och  paketet  innehåller 10 g rökelse.

Produkt-ID: 1783
Kanel (Zimt), Green Line

Nejlika (Nelke), Green Line

En varm och stimulerande doft -aningen kärleksförhöjande, ljusar upp vår sinnesstämningEn keramisk hållare medföljer och  paketet  innehåller 10 g rökelse.

Produkt-ID: 1784
Nejlika (Nelke), Green Line

Ceder, Green Line

En varm och sötaktig doft som ger en inblick i cederns renhet och värdighet. En keramisk hållare medföljer och paketet innehåller 10 g rökelse.

Produkt-ID: 1785
Ceder, Green Line

Myrra, Green Line

En varm, balsamisk doft av myrra som förenar kropp, själ och sinne.En keramisk hållare medföljer och paketet innehåller 10 g rökelse.

Produkt-ID: 1786
Myrra, Green Line

Frankinsence (Weirauch), Green Line

En klar, intensiv rökelsedoft. Klargörande och renande.En keramisk hållare medföljer och paketet innehåller 10 g rökelse.

Produkt-ID: 1787
Frankinsence (Weirauch), Green Line

Sandelträ, Green Line

En delikat doft med en touch av Orienten - avslappnande En keramisk hållare medföljer och paketet innehåller 10 g rökelse.

Produkt-ID: 1788
Sandelträ, Green Line

Green Line Sortiment

Rökelsen uppfyller de allra högsta kraven på  naturliga renhet och innehåller högkvalitativa örter och hartser, en hög andel av rena eteriska oljor och är 100% naturlig Rökelsestickorna  har ingen pinne. Det är 2 st av var och en av 8 dofter i förpackningen. Levereras med en  keramisk hållare.

Produkt-ID: 1789
Green Line Sortiment