Doftljus av rapsfrövax

Doftljus, 100% ekologiskt rapsfrövax i återvunnet glas. Stearinljuset görs på traditionellt sätt i Belgien, med parabenfria doftoljor. Bionedbrytbar och därför ofarlig för människor och miljö. Rapsoljevax är tillverkat av rapsolja, innehåller inga giftiga ingredienser och är inte skadligt för miljön. Tvärtom hjälper rapsfrön till och skyddar marken för framtida grödor medan växten producerar olja och djurfoder. Vaxet är också oskadligt för människor och vilda djur och har ett mindre koldioxidavtryck än till exempel sojavax, som odlas och bearbetas i Europa.

Doftljus av rapsfrövax, 7-pack

Doftljus, 100% ekologiskt rapsfrövax i återvunnet glas.1 av var chakraProduktspecifikationerStorlek 6 x 6 cmBrinntid 25 timmar.Rapsfrö från icke-GMO från Tyskland.Återvunnet kvadratglas.Parabenfria oljor.

Produkt-ID: 4480
Doftljus av rapsfrövax,  7-pack

Doftljus av rapsfrövax, Palo Santo, 3-pack

Tillsats av ren Palo Santo-olja. Palo Santo har en stark rengörande och renande effekt, vilket ger rum i huset en trevlig och avkopplande atmosfär.ProduktspecifikationerStorlek 6 x 6 cmBrinntid 25 timmar.Rapsfrö från icke-GMO från Tyskland.Återvunnet kvadratglas.Parabenfria oljor.

Produkt-ID: 4488
Doftljus av rapsfrövax, Palo Santo, 3-pack