Carpe Noctum

Draca Stella

Står för lycka genom vänskap.Mörker döljer och avslöjar. De som är villiga att gå iskuggorna kommer att uppleva det underbara av Carpe Nortum, "tanatten". Om du öppnar ditt hjärta för nattens ljuva mysterier,kommer duatt bli riktigt levande. Dessa mycket detaljerade hängen av Anne Stokes kommermed en matchande kedja och presentförpackning.

Produkt-ID: CA3
Draca Stella

Draca Rosa

Står för karisma &mod.Mörker döljer och avslöjar. De som är villiga att gå iskuggorna kommer att uppleva det underbara av Carpe Nortum, "tanatten". Om du öppnar ditt hjärta för nattens ljuva mysterier,kommer duatt bli riktigt levande. Dessa mycket detaljerade hängen av Anne Stokes kommermed en matchande kedja och presentförpackning.

Produkt-ID: CA4
Draca Rosa

Prayer for the Fallen

Står för styrka från evig vänskap.Mörker döljer och avslöjar. De som är villiga att gå iskuggorna kommer att uppleva det underbara av Carpe Nortum, "tanatten". Om du öppnar ditt hjärta för nattens ljuva mysterier,kommer duatt bli riktigt levande. Dessa mycket detaljerade hängen av Anne Stokes kommermed en matchande kedja och presentförpackning.

Produkt-ID: CA9
Prayer for the Fallen