Doreen Virtue

Doreen Virtue har med hjälp av olika konstnärer skapat dessa vackra orakelkort. Till korten följer en guidebok med instruktioner och tolkningar. Lekarna innehåller 44-45 kort och allt ligger i en fin ask som är 14x10 cm.

Doreen Virtue on monen eri taitelijan avulla luonnut nämä kauniit oraakkelikortit. Korttipakat sisältävät 44-45 korttia ja ne toimitetaan kauniissa rasiassa (14x10 cm) ohjekirjan kanssa (englanniksi).

1 2

Saint & Angel Oracle Cards

Här kan du få budskap och ledning från älskade helgon och änglar.

Produkt-ID: 9506
Saint & Angel Oracle Cards

Daily Guidance from Your Angels

Varje dag ger änglarna dig det perfekta kortet för att besvara dina frågor och hjälp att manifestera vad du önskar.

Produkt-ID: 9509
Daily Guidance from Your Angels

Angel Therapy

Ängelterapi är en kraftfull metod för helande och ledning som involverar att arbeta med din skyddsängel och ärkeänglarna.

Produkt-ID: 9512
Angel Therapy

Archangel Raphael Oracle Cards

 Oavsett om du söker ett helande för dig själv, för någon annan, eller vill väcka din egen naturliga läkande förmåga, ger Ärkeängeln Raphael dig under och pålitlig vägledning. . . och allt du behöver göra är att fråga!  6% moms

Produkt-ID: 9514
Archangel Raphael Oracle Cards

Mary Queen of Angels av Doreen Virtue

Hon ger oss milda och moderliga råd. Vi får på ett vackert och respektfullt sätt kontakt med  kärleksfulla visdom.

Produkt-ID: 9517
Mary Queen of Angels av Doreen Virtue

Talking to Heaven

Dina nära och kära i himlen vill prata med dig och dela sin kärlek och trygghet för att hjälpa till att läka din sorg. Med dessa kort kan du ge en avliden vän eller familjemedlem en fråga och få svar.

Produkt-ID: 9519
Talking to Heaven

Angel Tarot Cards av Radleigh Valentine

 Radleigh Valentine har skapat en tarotlek som är mild, säker och pålitlig! Alla orden i leken liksom konstverk av Steve A. Roberts, är positiva och vackra, och ändå behåller de den magiska effekten som traditionell tarot. Medföljande guidebok beskriver den generella betydelsen av varje kort och leder dig genom stegen för att ge en korrekt avläsning för dig själv och andra.

Produkt-ID: 9522
Angel Tarot Cards av  Radleigh Valentine

Angel Dreams Oracle Cards

av Doreen Virtue & Melissa Virtue.Varje kväll när du sover ger dina änglar, ditt undermedvetna och universum dig vägledning, svar på dina frågor, och varnande tecken. Du kan ta ansvar för ditt liv och uppleva djup läkning genom att förstå och bearbeta dessa drömmeddelanden.Här finns steg-för-steg instruktioner om hur man genomför drömtydningar. Det förklarar innebörden av de 55 drömsymboler i leken så att du kan du utnyttja kraften i dina drömmar att styra dig i din önskad riktning! 

Produkt-ID: 9523
Angel Dreams Oracle Cards

Archangel Power Tarot Cards.

Med hjälp av ärkeänglarnas vägledningkommer du att känna drivkraften att gå vidare med positiva förändringar i livetI LAGER JULI

Produkt-ID: 9524
Archangel Power Tarot Cards.

Guardian Angel Tarot av Radleigh Valentine

En ny lek av Radleigh ValentineEn kortlek och tillhörande guidebok för mycket känsliga personer som vill få exakta och detaljerade svar av tarotkorten tillsammans med milda ord och bilder. Ännu sötare än deras andra lekar ger  Guardian Angel Tarot-kort ett  tröstande och säkert sätt att få tydliga budskap för dig själv och andra.En kortlek och tillhörande guidebok för mycket känsliga personer som vill få exakta och detaljerade svar av tarotkorten tillsammans med milda ord och bilder. Ännu sötare än deras andra lekar ger  Guardian Angel Tarot-kort ett  tröstande och säkert sätt att få tydliga budskap för dig själv och andra.

Produkt-ID: 9525
Guardian Angel Tarot av  Radleigh Valentine

1 2