Orakelkort

1 2 3 4 5

Earth Wisdom Oracle Cards

 Full av mystisk andlighet, är denna kraftfulla orakellek. Det är resultatet av en kreativ samverkan mellan författaren, Barbara Moore (en av de mest kända amerikanska Tarot och Spådom experterna) och begåvade italienska konstnären Cristina Scagliotti.Oraklet följer tre olika inspiration vägar:- Varje kort ansluts till en kristall eller en sten (och dess energi)- Varje kort ansluts till en ört eller planta (och dess mystiska egenskaper)- Varje kort ansluts till en gammal keltisk tradition eller symbol (och deras andliga syn på livet).

Produkt-ID: 9236
Earth Wisdom Oracle Cards

Whispers of Love Oracle Cards

För att attrahera mer kärlek in i ditt liv! En mycket vacker lek som har skapats för hjälpa till att finna metoder och budskap för att bygga starkare och mer kärleksfulla relationer men också för att påminna oss om att allt i livet är sammankopplat.

Produkt-ID: 9237
Whispers of Love Oracle Cards

Cats Oracle Cards

Leken är tillägnad 32 olika sortersr katter, som har fångats i  olika aktiviteter. Var och en har sin egen särart, och kan inspirera och glädja oss. Ettitet, roligt verktyg att leka med vår inre kattdjur, bara le och njuta av små, ​​enkla vardagliga saker.

Produkt-ID: 9238
Cats Oracle Cards

Gems Oracle Cards

Varje pärla och sten har sin egen speciella energi som vi kan använda för att öka vårt välbefinnande. 35 kort, som vart och ett visar på individuell sten / pärla / kristall och förklarar dess egenskaper och specifika krafter.

Produkt-ID: 9239
Gems Oracle Cards

Astrological Oracle Cards

 Med de vackra bilderna på dessa kort får stjärntecknen och planeterna liv och talar till intuitionen för att hjälpa oss i vårt dagliga liv.

Produkt-ID: 9240
Astrological Oracle Cards

Native American Spirituality Oracle Cards

Utforska Indianernas landskap genom landets symboler. Använd korten för att gå mellan världarna och förstå mer om dig själv och naturen. Bok på 128 sidor och 32 kort .

Produkt-ID: 9242
Native American Spirituality Oracle Cards

Rune Oracle Cards

 Rune Oracle Cards av  Bianca Luna, illustrerade av Cosimo Musio.Runoraklet lär oss hur vi kan använda asagudarnas kunskap för att belysa våra liv.

Produkt-ID: 9262
Rune Oracle Cards

The Law of Attraction Cards, Esther och Jerry Hicks

Vi är alltid omgivna av bevis om lagen om attraktion. De här korten hjälper oss att aktivera en medvetenhet om den.

Produkt-ID: 9535
The Law of Attraction Cards, Esther och Jerry Hicks

Getting into the Vortex

 Av Esther och Jerry Hicks denna kortlek innehåller inte bara allt som behövs för att locka och behålla underbara relationer, men förklarar också allt som vi någonsin skulle behöva förstå om att leva våra liv här i dessa organ vid denna tid.

Produkt-ID: 9536
Getting into the Vortex

Wisdom of the Hidden Realms

Orakelkort av Colette Baron Reed

Produkt-ID: 9537
Wisdom of the Hidden Realms

1 2 3 4 5