Tarot- och orakelkort

The Divine Energy Oracle

I denna vackra kortlek kommer den kända andliga läraren Sonia Choquette att visa dig gåvorna från din gudomliga energi, den djupaste delen av din varelse. Uppmuntrande, ärlig och tydlig, var och en av dessa 63 kort inbjuder dig att främja din själ och göra en förskjutning mot ett liv fylt med obegränsade möjligheter, mening, önskan och syfte. Och med varje inbjudan du accepterar, kommer du att främja din själs tillväxt och uppnå inre fred och yttre framgång. Fyllt med lektioner om tålamod, sårbarhet, sorg, glädje, självkärlek, förlåtelse och mer, är dessa kort och den medföljande guideboken utformad för att hjälpa dig att vakna, ta bort blockeringar och ansluta till ditt äkta jag.

Produkt-ID: 9533
Kategori: Tarot- och orakelkort » Orakelkort

Crystal Tarot

De utsökta kristallina figurer tar oss med i en värld av ren kärlekoch skönhet.

Produkt-ID: 9005
Kategori: Tarot- och orakelkort » Tarotkort

Tarotställ

Vid köp av 20 tarotlekar följer stället med fritt. Passar till lekarna 9000-9058.

Produkt-ID: 91000
Kategori: Tarot- och orakelkort » Tarotkort

Tarot of the Angels

I den gudomliga dimensionen är änglarna budbärare. De här korten är positiva meddelanden att komma över dagliga problem med tankens ljus och kärlekens styrka.

Produkt-ID: 9019
Kategori: Tarot- och orakelkort » Tarotkort

Power of Surrender Cards, Judith Orloff

Power of Surrender Cards. Att överlämna sig är den gudomliga konsten att släppa taget, förmågan att flyta i stället för bita ihop, vara besatt och över-kontrollerande. Använd dessa som hjälp för att kunna välja det mest positiva utfallet i alla situationer. Dessa kort är vid liv med magi och ande. Omfamna dem som din personliga följeslagare för att fördjupa din anslutning till din intuition och gudomlighet!

Produkt-ID: 9547
Kategori: Tarot- och orakelkort » Orakelkort

The Quantum Oracle

Ekvivalentvärlden erbjuder oändliga möjligheter. Fantastiskt överflöd och obegränsad hjälp vibrerar i och omkring dig. Den internationellt kända kvantenergiexperten Sandra Anne Taylor designade The Quantum Oracle för att avslöja anpassningen av nuvarande energi, universella påverkningar och framtida möjligheter i ditt liv. Dessa kort är inte bara förutsägbara, de erbjuder också vägledning om alla situationer du fokuserar på under en läsning. När du blir mer medveten om dina alternativ för att förändra ditt medvetande och energi, hittar du en magisk synkronitet som utvecklas. Låt korten öppna din intuition för alla djupa uppvakningar och glada upplevelser som väntar dig i kvantvärlden

Produkt-ID: 9557
Kategori: Tarot- och orakelkort » Orakelkort

Tarot of Pagan Cats, mini

Minitarotleken är 50 x 81 mm.

Produkt-ID: 9033
Kategori: Tarot- och orakelkort » Tarotkort

Gems Oracle Cards

Varje pärla och sten har sin egen speciella energi som vi kan använda för att öka vårt välbefinnande. 35 kort, som vart och ett visar på individuell sten / pärla / kristall och förklarar dess egenskaper och specifika krafter.

Produkt-ID: 9239
Kategori: Tarot- och orakelkort » Orakelkort

Whispers of Love Oracle Cards

För att attrahera mer kärlek in i ditt liv! En mycket vacker lek som har skapats för hjälpa till att finna metoder och budskap för att bygga starkare och mer kärleksfulla relationer men också för att påminna oss om att allt i livet är sammankopplat.

Produkt-ID: 9237
Kategori: Tarot- och orakelkort » Orakelkort

Soul´s Journey anJames Van Praagh

Med denna lek, kommer ditt högre att jag ge dig själfull visdom och vägledning så att du vet de rätta valen att göra i ditt liv och hur man lever som en andlig varelse i denna fysiska värld. Varje sida i den medföljande handboken belyser en själslektion som t.ex. förlåtelse, förståelse eller medkänsla och hur du kan utnyttja den för tillväxt och utveckling av din själ.

Produkt-ID: 9548
Kategori: Tarot- och orakelkort » Orakelkort

The Good Tarot Colette Baron Reed

Nu har hon tagit den klassiska formen och gett den en modern twist, med drag och betydelser som är inriktade på omvandling och personlig tillväxt. "Alla vill ha vägledning under tider av osäkerhet, ett ljus som lyser i mörkret," skriver Colette. "The Good Tarotis är speciellt till hjälp när du känner dig vilse, vill ha en bekräftelse om en riktning du är på väg till, oroar dig för resultaten av de val du har gjort eller söker en större förståelse av dina omständigheter. Det handlar om att erkänna de många formerna av sanning och se det ljus som följer skuggan så att du kan hjälpa ljuset att öka sin glans. ".

Produkt-ID: 9591
Kategori: Tarot- och orakelkort » Orakelkort

Life Loves You Cards

52 kort med affirmationer och metoder för att läka och fylla ditt liv med kärlek!

Produkt-ID: 9550
Kategori: Tarot- och orakelkort » Orakelkort

Crystal Spirits Oracle Colette Baron-Reid

Den internationellt hyllade andliga läraren och bästsäljande författaren Colette Baron-Reid erbjuder ett vibrerande illustrerat orakel-däck med 58 kristaller, var och en utvald för sin helande kraft och förmågan att kanalisera gudomlig vägledning från universum. Legender om helande krafter hos kristaller har funnits i årtusenden, med berättelser som funnits bland antika helare, medicinmän och kvinnor och shamaner. Varje kristall är en gåva från Moder Jord, som erbjuder en återgång till balans och välbefinnande genom sina stabiliserande energier. I Crystal Spirits Oracle utforskar Colette Baron-Reid de unika personligheterna och egenskaperna hos 58 kristaller, med fantastisk konst av Jena Della Grottaglia. Med kristallmeddelandena kommer du att lära dig att ansluta till gudomlig vägledning och förena dig med universums medvetande så att du kan ta kontroll över ditt öde.

Produkt-ID: 9563
Kategori: Tarot- och orakelkort » Orakelkort

Legends Tarot

Anne Stokes Legends Tarot är född från föreningen av kärlek och sensualitet och öppnar nya dörrar för att omfamna ljuset medan hon dansar med mörkret. De fantastiska bilderna antyder antik och kraftfull visdom, avslöjar ödet och släpper rädsla från alla hjärtan som omfamnar deras mysterier.

Produkt-ID: 9012
Kategori: Tarot- och orakelkort » Tarotkort

Oracle of the 7 Energies

Den internationellt hyllade orakelexperten Colette Baron-Reid ompaketerar den antika kunskapen om chakran i ett modernt perspektiv och blandar mystiskt energiarbete med västerländsk psykologi för att visa hur vi som individer skapar och upplever vår verklighet. Oraklet av de 7 energierna är överdådigt illustrerad av Jena DellaGrottaglia och inspirerad av 7-chakrasystemet. Var och en av de sju chakran har sju egna kort, med ämnen relaterade till specifika element som stöder dess energiska tema och förklarar hur det gäller ditt liv. Må Oracle of the 7 Energies vägleda dig till ditt högsta goda, stödja ditt livs äventyr med kärlek och visdom och visa dig vägen till att skapa dina mest meningsfulla manifestationer!

Produkt-ID: 9580
Kategori: Tarot- och orakelkort » Orakelkort

Art Noveau Tarot

En vacker med motiv hämtade från förra seklets anda av pånytfödelse.

Produkt-ID: 9001
Kategori: Tarot- och orakelkort » Tarotkort

Psychic Tarot Oracle Cards

. De 65 vackert illustrerade korten i denna lek kommer att skapa en stark länk mellan dina psykiska förmågor och den uråldriga kunskapen och betydelsen av tarot. Den hjälper dig att utveckla intuitiv insikt inom alla områden i ditt liv, 6% moms

Produkt-ID: 9545
Kategori: Tarot- och orakelkort » Tarotkort

Illuminati Tarot

En vacker lek med illustrationer av Erik C. Dunne som kombinerar konstnärlig skönhet med symboliska djup.

Produkt-ID: 9040
Kategori: Tarot- och orakelkort » Tarotkort

Cosmic Tarot, svensk

TILLFÄLLIGT SLUT HOS LEVERANTÖREN!

Produkt-ID: 9119
Kategori: Tarot- och orakelkort » Tarotkort

Soul Coaching Oracle Cards

Du kommer att förstå vad din själ vill att du ska veta om dina relationer, din karriär, din kreativitet och till och med din framtid. Varje kort lyser som ett vackert konstverk och ett positivt budskap som kan hjälpa dig att få djup andlig vägledning från ditt högre jag!

Produkt-ID: 9556
Kategori: Tarot- och orakelkort » Orakelkort