Skrin

Tarotbox-skrin Lotus

Vacker tarotbox med en lotus på locket. Denär tillverkad av MDF trä som är täckt täckt med präglad aluminiumplåt. Den har svart filt inuti och är försedd med gummifötter. Storleken är 18x13x6 cm.

Produkt-ID: 4825
Kategori: Blandat » Skrin

Tarotbox-skrin Om

Vacker tarotbox med ett Om-tecken på locket. Den är tillverkad av MDF trä som är täckt med präglad aluminiumplåt. Den har svart filt inuti och är försedd med gummifötter. Storleken är 18x13x6 cm.

Produkt-ID: 4827
Kategori: Blandat » Skrin

Rund ask med livets blomma, liten

Söt rund ask med livets blomma snidade och överdragna med bladguld för att aktivera och skydda dina skatter. Storlek: 9 cm hög, diameter11 cm Tillverkad av mangoträ.

Produkt-ID: 1695
Kategori: Blandat » Skrin

Rund ask med livets blomma,stor

Söt rund ask med livets blomma snidade och överdragna med bladguld för att aktivera och skydda dina skatter. Storlek: 9,5 cm hög, diameter15 cm Tillverkad av mangoträ.

Produkt-ID: 1694
Kategori: Blandat » Skrin

Skattkista med livets träd, liten

Vem är bättre att hålla hemligheter och skydda mot nyfikna än livets träd? Storlek: höjd 7,5, längd 15, bredd 7,5 cm. Stor kista höjd 11, längd 19, bredd 11 cm. Tillverkad av mangoträ.

Produkt-ID: 1693
Kategori: Blandat » Skrin

Tarotbox-skrin Livets blomma

Fin tarotbox/skrin i trä med livets blomma ingraverad på locket. Den är fodrad med röd filt är 17,5x13x6,5 cm stor.

Produkt-ID: 4826
Kategori: Blandat » Skrin

Tarotbox-skrin med Livets blomma

Den är tillverkad av marmor och akaciaträ och fodrad med svart sammet. Ett tungt marmorlock med ett energirikt träemblem med livets blomma skyddar innehållet från alla möjliga faror. Storlek: längd 15 cm, bredd 10 cm,höjd 6 cm.

Produkt-ID: 1690
Kategori: Blandat » Skrin