Böcker

Lär dig tarot bok

Lär dig Tarot är en bok där du lär dig grunderna i Tarot. En fin bok med enkla beskrivningar för varje kort och läggningar som man kan använda sig av i olika frågeställningar. 17 olika läggningar, 64 sidor. Av Pehr Trollsveden och Lennart Abrahamsson.

Produkt-ID: 3001
Kategori: Tarot- och orakelkort » Övrigt

Djurkommunikation

Den här boken lär dig grunderna i hur du kommunicerar med djur. Du kan också lära dig se auran och tolka den. Du får en hel del tips och råd om hur du ska komma igång med djurkommunikationen. Detta är en omarbetad och utökad upplaga av “Att tala med djuren”. Bl.a. så finns här ett kapitel om anatomi, homeopati, och hästens, kattens och hundens sjukdomar. Av Pehr Trollsveden.

Produkt-ID: 3002
Kategori: Blandat » Böcker

Pendelns ABC

En bok om pendeln och dess magi. Hur du använder pendeln för att hela, spå och vägleda din framtid. I denna bok finns enkla grunder om pendlar i alla dess former, kunskap och vägledning om pendling till bl.a. bättre hälsa, chakra balansering och även vägledning till ja och nej frågor. Av Pehr Trollsveden

Produkt-ID: 3003
Kategori: Pendlar » Tillbehör

Kristallernas ABC

Boken innehåller drygt 170 olika kristaller med bild och beskrivning av deras olika egenskaper. Boken innehåller dessutom en beskrivning om hur du kan spå med kristaller och hur du kan spå i kristallkula.

Produkt-ID: 3004
Kategori: Blandat » Böcker