Blandat

Orgonit med Ärkeängel Uriel

Orgon betyder livsenergi (Chi, Prana eller eter). Det är en blandning av kristaller, harts och metall. Den innehåller speciellt herkimer diamanter som hjälper till att rena elektromagnetisk strålning. Den renar och balanserar energi och harmoniserar Chi i och runt omkring oss. Dessutom omvandlar orgoniten negativ energi till positiv energi. Orgonhängen är speciellt framtagna för att balansera vårt energifält (auran). Genom att bära det kan du bli lugnare, uppleva mindre stress och hålla andra människors energier borta. Smycket kan bäras i fickan eller placeras under kudden, så länge det håller kontakten med vår aura. För att aktivera orgonhänget håll det åtminstone under 20 sekunder i dina händer. Hänget är ca 4 cm Ø och materialet är lapis lazuli, blå topasl, koppar och akryl. Smycket kommer i en låda med en broschyr på fem språk. Levereras med 1 meter vaxad 1 mm rem .

Produkt-ID: 4877
Kategori: Blandat » Orgonit

Djurkommunikation

Den här boken lär dig grunderna i hur du kommunicerar med djur. Du kan också lära dig se auran och tolka den. Du får en hel del tips och råd om hur du ska komma igång med djurkommunikationen. Detta är en omarbetad och utökad upplaga av “Att tala med djuren”. Bl.a. så finns här ett kapitel om anatomi, homeopati, och hästens, kattens och hundens sjukdomar. Av Pehr Trollsveden.

Produkt-ID: 3002
Kategori: Blandat » Övrigt

24 st Chakraljus, tre av var färg(ej multicolour)

Produkt-ID: 5830
Kategori: Blandat » Chakraljus

Chakraljus, gult Manipura

Navelcentret. Eld, expansion. Aktiverar seendet.

Produkt-ID: 5833
Kategori: Blandat » Chakraljus

Livets blomma ljusobjekt

Livets blomma stämningsbelysning. Livets blomma är ett uttryck för perfekt ordning och en ritning för allt som är. Det är en stark vibrationssymbol som skapar ett helt harmoniskt, vibrationsfält. Tillverkad av akryl med en träbas, LED med transformator eller Batterier (3 x AAA medföljer ej), ø 15 cm, h: 20 cm

Produkt-ID: 1184
Kategori: Blandat » Ljusobjekt

Ljushållare Flower of Life

Denna vackra ljushållare i guldfärgad metall kan öppnas i botten för att placera ljuset.16 cm Fair trade produkt.

Produkt-ID: 4686
Kategori: Blandat » Ljuslyktor

Chakraljus, indigoblått Ajna

Mellan ögonbrynen. Sinnet.

Produkt-ID: 5836
Kategori: Blandat » Chakraljus

Hopi original öronljus 10 st, svensk text

Biosuns Hopi original öronljus. Användning av öronljus är en traditionell shamansk metod som har överlämnats till oss genom Hopi, den äldsta pueblostammen. Förpackningen innehåller 5 par ljus.

Produkt-ID: 1450
Kategori: Blandat » Hopi öronljus

Chakramobil av ädelstål

Fascinerande mobiler skapar en förtrollande tredimensionell värld. . De vitaliserar varje rum blixtsnabbt genom att snurra upp stagnerade frågor och föra dem tillbaka till flödet. Eftersom mobilerna är tillverkade i hög kvalitet av rostfritt stål, kan de hängas upp var som helst ute i trädgården eller på terrassen.De förtrollar magiskt varje observatör, charmar dig och tar dig tillbaka till ditt inre centrum. Chakramobilen människans energisystem med sju glaskulor i chakrafärgerna. Längden är 76 cm.

Produkt-ID: 1171
Kategori: Blandat » Mobiler

Tarotbox-skrin Livets blomma

Fin tarotbox/skrin i trä med livets blomma ingraverad på locket. Den är fodrad med röd filt är 17,5x13x6,5 cm stor.

Produkt-ID: 4826
Kategori: Blandat » Skrin

Yggdrasil mobil

Mobilen är tillverkad i rostfritt stål och är 15 cm i diameter. Den har glaskulor i olika färger.

Produkt-ID: 1176
Kategori: Blandat » Mobiler

Läderrem 1,5 mm 100 m

Produkt-ID: 4982
Kategori: Blandat » Smyckestillbehör

Lotus stämningsbelysning

Antik stil med guld- och silverfärgad metall. Denna vackra lotus ljusstake har gyllene och silver lotusblad . Stoleken är 10.5x19 cm.

Produkt-ID: 4695
Kategori: Blandat » Ljuslyktor

Rund ask med livets blomma,stor

Söt rund ask med livets blomma snidade och överdragna med bladguld för att aktivera och skydda dina skatter. Storlek: 9,5 cm hög, diameter15 cm Tillverkad av mangoträ.

Produkt-ID: 1694
Kategori: Blandat » Skrin

Skattkista med livets träd, liten

Vem är bättre att hålla hemligheter och skydda mot nyfikna än livets träd? Storlek: höjd 7,5, längd 15, bredd 7,5 cm. Stor kista höjd 11, längd 19, bredd 11 cm. Tillverkad av mangoträ.

Produkt-ID: 1693
Kategori: Blandat » Skrin

Fontän Ganesha

Dekorativ bordsfontän för inomhusbruk, som simulerar naturens lugnande ljud i ditt vardagsrum. Fontänens vattenflöde ökar Feng Shui i ditt vardagsrum. Populär både på kontoret och hemma. 13.3x13.3x19.5

Produkt-ID: 4439
Kategori: Blandat » Fontän

12 st Chakraljus, Sri Yantra, Multicolour

Multicolourljus

Produkt-ID: 5840
Kategori: Blandat » Chakraljus

20 st 2-pack öronljus med display

BioSun öronljus i två-pack med praktisk lättplacerad display. Öronljusen är tillverkade av uteslutande högraffinerat bivax och traditionella indianska örter såsom salvia, johannesört och kamomill samt fullständigt naturliga eteriska aromessenser. Öronljusen ger dig avkoppling, avspänning, frigöring och ny energi. Utförlig information medföljer varje förpackning. OBS! Ändrat antal!

Produkt-ID: 1452
Kategori: Blandat » Hopi öronljus

Kabbalah/Livets träd

Storleken är 12 x 17

Produkt-ID: 1018
Kategori: Blandat » Vibrationsbilder

Lotushjärta

Storleken är 12 x 17

Produkt-ID: 1019
Kategori: Blandat » Vibrationsbilder